Greita paieška
Receptai
Draugai

Liežuvio drebučiai

Liežuvio drebučiai
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Liežuvis , 1 vienetas
  • Virti kiaušiniai , 2 vienetai
  • Sultinys , 500 mililitrų
  • Želatina , 1 valgomasis šaukštas
  • Krienai , 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnas , 1 valgomasis šaukštas
  • Pipirai
  • Druska
  • Lauro lapai
Gaminimo instrukcija:
  1. Liežuvis išverdamas su prieskoniais. Išvirtą liežuvį supjaustome nedideliais kubeliais. Virtų kiaušinių trynius ir baltymus susmulkiname atskirai.

  2. 1 stiklinėje sultinio išbrinkiname ir ištirpiname želatiną ir sumaišome su likusiu sultiniu.

  3. Į formą, kurioje gaminsime drebučius, įpilame keletą šaukštų sultinio su želatina.

  4. Ant supjaustyto liežuvio užpilame dalį sultinio ir supilame į formą. Paliekame sustingti. Kiaušinių trynius sumaišome su dalimi sultinio ir užpilame ant sustingusio liežuvio sluoksnio.

  5. Kiaušinių trynius sumaišome su likusiu sultiniu, pridedame svogūnų, krienų ir pilame ant sustingusių trynių sluoksnio. 2-3 val. drebučius laikome šaltai.

Receptą atsiuntė Laura
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Tarkuotų bulvių virtinukai Sūrio padažas makaronams Pyragas "Skenduolis" Purūs blyneliai Grybų padažas Varškės pyragas su pudingu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!