Greita paieška
Receptai
Draugai

Liežuvio užkandis

Liežuvio užkandis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • kiaulienos liežuvis , 1 vienetas
  • Kiaulienos ausis , 1 vienetas
  • Morka , 1 vienetas
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Liežuvį išverdame su prieskoniais. Ausis paverdame 20 min.

  2. Į jas įvyniojame pipirais įtrintą liežuvį ir šiaudeliais supjaustytą morką.

  3. Šį vyniotinį susukame į maistinę plėvelę, perrišame virvele ir verdame su prieskoniais. Karštą vyniotinį paslegiame ir atšaldome. Užkandį patiekiame su majonezu ar krienais.

Receptą atsiuntė Samanta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Naminė pica Zrazai su trimis įdarais Žemaičių blynai su faršu Virtų bulvių cepelinai su mėsa Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!