Greita paieška
Receptai
Draugai

Liulia kebabas

Liulia kebabas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Jautienos faršas , 0,5 kilogramo
  • Svogūnai , 3 vienetai
  • Camembert sūris kepimui , 2 vienetai
  • Morkos , 2 vienetai
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Kopūstai , 0,5 vieneto
  • Krapai , 1 saujelė
  • Petražolės , 1 saujelė
  • Majonezas , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Jautienos faršą išminkyti su kiaušiniu, žalumynais, įspausti trijų nedidelių smulkintų svogūnų sultis.

  2. Vandenyje pamirkyti medinius iešmelius. Aplink juos iš mėsos formuoti liulia kebabus.

  3. Ant įkaitusių anglių uždėti groteles, pakloti aliejumi išteptą foliją, sudėti liulia kebabus, šalia padėti Camambert sūrį, skirtą kepimui.

  4. Kol kepa mėsa ir sūris, susmulkinti kopūstą, morką ir sumaišyti su majonezu.

  5. Mėsai iškepus iki gražaus apskrudimo, patiekti lėkštėje su pusele sūrio, salotomis, norimais žalumynais.

Receptą atsiuntė Agnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei agurkai kartoki, nulupkite juos ir palaikykite piene įbėrę šiek tiek cukraus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksiukai su spanguolėmis Čenakai Burokėlių salotos Paprikų ir pomidorų salotos Dance in the Wood Mielinė plonapadės picos tešla
Reklama
Prisijunk prie mūsų!