Greita paieška
Receptai
Draugai
Lydeka, virta burokų rasale

Rekomenduojame:
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
2kg lydekos, 1,5 litro burokėlių rasalo, 2 svogūnai, 1 šaukštas kmynų, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas milų, pipirų, lauro lapelių, gvazdikėlių, druskos.
Nuvalytą lydeką valandai pasūdyti. Užkaisti burokėlių rasalą, sudėti svogūnus, petražolę, morką, pipirus, lauro lapelius, gvazdikėlius ir užvirinus užpilti kmynais apibarstytą lydeką. Prieš užpilant sunką perkošti. Užpilus,puodą uždengti ir virinti. Ištirpintį sviestą, įplakti šaukštą miltų ir lydekai baigiant virti supilti. Po to dar truputį palaikyti ant ugnies, kad sultys sutirštėtų.
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Ridikėlių salotos įgaus pikantišką skonį, jei jas apibarstysite smulkintais graikiniais riešutais.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!