Greita paieška
Receptai
Draugai

Lydeka, virta burokų rasale

Lydeka, virta burokų rasale
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
  1. 2kg lydekos, 1,5 litro burokėlių rasalo, 2 svogūnai, 1 šaukštas kmynų, 1 šaukštas sviesto, 1 šaukštas milų, pipirų, lauro lapelių, gvazdikėlių, druskos.

  2. Nuvalytą lydeką valandai pasūdyti. Užkaisti burokėlių rasalą, sudėti svogūnus, petražolę, morką, pipirus, lauro lapelius, gvazdikėlius ir užvirinus užpilti kmynais apibarstytą lydeką. Prieš užpilant sunką perkošti. Užpilus,puodą uždengti ir virinti. Ištirpintį sviestą, įplakti šaukštą miltų ir lydekai baigiant virti supilti. Po to dar truputį palaikyti ant ugnies, kad sultys sutirštėtų.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Ridikėlių salotos įgaus pikantišką skonį, jei jas apibarstysite smulkintais graikiniais riešutais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Orkaitėje troškinti balandėliai Purūs keksiukai Burokėlių salotos Zrazai su trimis įdarais Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!