Greita paieška
Receptai
Draugai

Lydekos piršteliai

Lydekos piršteliai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
Apvoliojimui:
  • Miltai , 4 valgomieji šaukštai
Reikės:
  • Lydekos filė , 400 gramų
  • Aliejus , 5 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 100 gramų
  • Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvies filė supjaustome juostelėmis.

  2. Juos merkiame į išplaktą, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.

  3. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksniu. Patušiname 30 sekundžiu kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus

Receptą atsiuntė Ina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei kmynus prieš naudodami užmerksite šiltame vandenyje, jų aromatas bus stipresnis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Biskvitinis pyragas Šaltiena greitpuodyje Varškės pyragas su pudingu Įdaryti makaronų vamzdeliai Grybų padažas Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!