Greita paieška
Receptai
Draugai

Lydekos piršteliai

Lydekos piršteliai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
Apvoliojimui:
  • Miltai , 4 valgomieji šaukštai
Reikės:
  • Lydekos filė , 400 gramų
  • Aliejus , 5 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 100 gramų
  • Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvies filė supjaustome juostelėmis.

  2. Juos merkiame į išplaktą, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.

  3. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksniu. Patušiname 30 sekundžiu kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus

Receptą atsiuntė Ina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Dešrelės su bulvėmis Sūrio padažas makaronams Vištienos širdelių guliašas Porų mišrainė su kumpiu Ridikėlių ir agurkų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!