Greita paieška
Receptai
Draugai

Lynas baltame padaže

Lynas baltame padaže
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • aliejus kepimui
  • Žuvies prieskoniai
  • Druska
  • Pipirai
Reikės:
  • Lynas , 1 kilogramas
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
  • Morka , 200 gramų
  • Ryžiai , 100 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Poras , 1 vienetas
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį supjaustyti gabaliukais. Pabarstyti druska, pipirais bei prieskoniais ir palikti porai valandų. Iškepti žuvį aliejuje, prieš tai apvoliojus miltuose iš abiejų pusių, kad gerai paskrustų.

  2. Į puodą įdėti gabalėlį sviesto, porus supjaustytus griežinėliais. Po to dėti žuvį, taip pat supjaustytas griežinėliais morkas. Viską užpilti grietinėle. Troškinti 15 - 20 minučių.

  3. Prieš baigiant troškinti įdėti grietinę, krapus, petražoles. Viską pakaitinti iki užvirimo ir išjungti. Ryžius išvirti, kad būtų birūs. Įdėti truputį sviesto ir krapų.

Receptą atsiuntė Ramunė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnų nemalonaus kvapo nebus, jei prieš vartodami juos nuplikysite verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Grybų padažas Žemaičių blynai su faršu Purūs keksiukai Naminė pica Šašlykas orkaitėje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!