Greita paieška
Receptai
Draugai
Lynas baltame padaže
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- aliejus kepimui
- Žuvies prieskoniai
- Druska
- Pipirai
Reikės:
- Lynas , 1 kilogramas
- Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
- Morka , 200 gramų
- Ryžiai , 100 gramų
- Sviestas , 50 gramų
- Poras , 1 vienetas
- Miltai , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Žuvį supjaustyti gabaliukais. Pabarstyti druska, pipirais bei prieskoniais ir palikti porai valandų. Iškepti žuvį aliejuje, prieš tai apvoliojus miltuose iš abiejų pusių, kad gerai paskrustų.
Į puodą įdėti gabalėlį sviesto, porus supjaustytus griežinėliais. Po to dėti žuvį, taip pat supjaustytas griežinėliais morkas. Viską užpilti grietinėle. Troškinti 15 - 20 minučių.
Prieš baigiant troškinti įdėti grietinę, krapus, petražoles. Viską pakaitinti iki užvirimo ir išjungti. Ryžius išvirti, kad būtų birūs. Įdėti truputį sviesto ir krapų.
Receptą atsiuntė Ramunė
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Svogūnų nemalonaus kvapo nebus, jei prieš vartodami juos nuplikysite verdančiu vandeniu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!