Greita paieška
Receptai
Draugai

Lynas baltame padaže

Lynas baltame padaže
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • aliejus kepimui
  • Žuvies prieskoniai
  • Druska
  • Pipirai
Reikės:
  • Lynas , 1 kilogramas
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
  • Morka , 200 gramų
  • Ryžiai , 100 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Poras , 1 vienetas
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį supjaustyti gabaliukais. Pabarstyti druska, pipirais bei prieskoniais ir palikti porai valandų. Iškepti žuvį aliejuje, prieš tai apvoliojus miltuose iš abiejų pusių, kad gerai paskrustų.

  2. Į puodą įdėti gabalėlį sviesto, porus supjaustytus griežinėliais. Po to dėti žuvį, taip pat supjaustytas griežinėliais morkas. Viską užpilti grietinėle. Troškinti 15 - 20 minučių.

  3. Prieš baigiant troškinti įdėti grietinę, krapus, petražoles. Viską pakaitinti iki užvirimo ir išjungti. Ryžius išvirti, kad būtų birūs. Įdėti truputį sviesto ir krapų.

Receptą atsiuntė Ramunė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Dėdamos į tešlą razinas, apvoliokite jas miltuose. Tuomet jos vienodai pasiskirstys tešloje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepti varškės skryliai Brendžio kokteilis su sultimis Keksiukai su spanguolėmis Pica su saliamiu Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Purūs blyneliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!