Greita paieška
Receptai
Draugai

Makaronai su balto vyno padažu

Makaronai su balto vyno padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Makaronai , 500 gramų
  • Vištienos krūtinėlė , 2 vienetai
  • Balto vyno , 100 mililitrų
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė , 500 gramų
  • Pievagrybių , 100 gramų
  • Druska
  • Petražolės
  • Parmezano sūrio , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Į puodą įpilti vyną, druską sudėti sviestą ir vištieną. Vištieną ir grybus susmulkinti gabaliukais. Sudėti prieskonius ir petražoles.

  2. Troškinti 40 minučių. Supilti grietinėlę troškinti kol pradės tirštėti.

  3. Makaronus išvirti atskirai. Sudėti troškintą vištieną su makaronais.

Receptą atsiuntė Jolanta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės greičiau išvirs, jei į puodą įdėsite šaukštą sviesto arba aliejaus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Naminė pica Dešrelės su bulvėmis Čenakai Purūs keksiukai Vištienos sriuba su kariu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!