Greita paieška
Receptai
Draugai

Makaronai su balto vyno padažu

Makaronai su balto vyno padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Makaronai , 500 gramų
  • Vištienos krūtinėlė , 2 vienetai
  • Balto vyno , 100 mililitrų
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė , 500 gramų
  • Pievagrybių , 100 gramų
  • Druska
  • Petražolės
  • Parmezano sūrio , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Į puodą įpilti vyną, druską sudėti sviestą ir vištieną. Vištieną ir grybus susmulkinti gabaliukais. Sudėti prieskonius ir petražoles.

  2. Troškinti 40 minučių. Supilti grietinėlę troškinti kol pradės tirštėti.

  3. Makaronus išvirti atskirai. Sudėti troškintą vištieną su makaronais.

Receptą atsiuntė Jolanta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepsniai bus minkštesni, jei juos prieš kepant patepsite acto ir aliejaus mišiniu ir paliksite keletui valandų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šviežių kopūstų sriuba Kepta vištiena su ryžiais Pupelių sriuba su šonine Vištienos kepsniukai Kukurūzai su medumi Pikantiški vištienos kepsneliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!