Greita paieška
Receptai
Draugai

Makaronai su lašiša ir vyno bei grietinėlės padažu

Makaronai su lašiša ir vyno bei grietinėlės padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 3

Gaminimo instrukcija:
  1. 250 g Fetuuccine makaronų (arba bet kokių mėgstamų)
    0,5 kg lašišų filė
    2 skiltelių česnako
    150 g saldžios grietinėlės
    100 g balto vyno
    150 g brokolių
    prieskonių žuviai
    trupučio alyvų aliejaus

  2. Makaronus dedame į pasūdytą verdantį vandenį (įpilame truputį aliejaus), verdame 9 min. Susmulkiname česnaką ir pakepiname inde su alyvų aliejumi. Lašišos filė susmulkiname kubeliais, kepame kartu su česnakais bei aliejumi. Pakepinę 2–3 min. pilame vyną, skaniname prieskoniais ir sudėję susmulkintus brokolius patroškiname bei pilame grietinėlę. Su grietinėle dar patroškiname 2–3 min. Paruoštą lašišą su padažu patiekiame ant virtų makaronų. Tai labai lengvas ir sotus maistas vegetarams ar šiaip mėgstantiems žuvį.

Komentarai3
Biro

Vegetarams? Nuo kada zuvis vegetariska? :DDD

birute sui

Labai skaniai isejo, dekui Ola..:)

Edita,z

skanu

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieš tarkuojant sūrį, trintuvę patepus aliejumi, sūris lengviau tarkuosis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Salotos su lašiša Žemaičių blynai su faršu Krevetės grietinėlės padaže Purūs keksiukai Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!