Greita paieška
Receptai
Draugai

Makaronai su veršienos šonkauliais

Makaronai su veršienos šonkauliais
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 1

Gaminimo instrukcija:
  1. 600 g makaronų (lakštinių), 1 kg veršienos šonkaulių, 3 skiltelės česnako, 3 šaukštai pomidorų padažo, 0,5 l vištienos sultinio, 100 g sviesto, 100 g fermentinio sūrio, 2 šaukštai majonezo, 1 morka, 1 svogūnas, 1 šaukštelis čiobrelių, 1/2 šaukštelio cinamono, truputi aitriosios paprikos, maltų juodųjų pipirų, druskos.

  2. Veršienos šonkaulius supjaustyti mažais gabalėliais ir pakepinti svieste. Morką rupiai sutarkuoti, svogūną ir česnaką susmulkinti. Daržoves sumaišyti su šonkauliukais, suberti prieskonius ir patroškinti. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, išgriebus nuvarvinti ir perlieti šaltu vandeniu. Dėti į karščiui atsparų indą, ant viršaus sukrėsti troškintus šonkauliukus. Sūrį sutarkuoti ir sumaišius su majonezu uždėti ant šonkauliukų. Ant viršaus užpilkite pomidorų padažo. Kepti orkaitėje 10-15 minučių.

Komentarai1
nijole

skanumėlis turėtų būti

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virti burokėliai bus skanesni ir turės daugiau vertingų medžiagų, jei juos virsite nesūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Šparaginių pupelių sriuba Nugarinės šašlykas Mėsos troškinys su daržovėmis Želė tortas „Vasarėlė“ Naminiai kotletai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!