Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
- Ruošinys, „MAGGI Idea... Vištienai keturių sūrių padaže“ , 1 pakelis
- Brokoliai , 150 gramų
- Vištiena, file , 350 gramų
- Makaronai , 300 gramų
- Grietinėlė, (12% riebumo) , 200 mililitrų
- Pomidorai, saulėje džiovinti, , 6 vienetai
- Česnakai , 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Pipirai
Išvirkite makaronus sūdytame vandenyje su šlakeliu aliejaus.
Brokolius sudėkite į verdantį sūdytą vandenį 1-2 min.
Vištieną supjaustykite kubeliais, paskaninkite druska bei pipirais. Apkepkite keptuvėje su alyvuogiu aliejumi. Tuomet sudėkite susmulkinkitą česnaką.
Supjaustykite pomidorus ir nusausintus brokolius.
„MAGGI Idea… Vištienai keturių sūrių padaže“ prieskonių mišinį sumaišykite su grietinėle bei vandeniu ir supilkite į keptuvę su vištieną. Kaitinkite apie 5 min.
Išvirtus makaronus, brokolius, pomidorus bei vištieną sudėkite į indą ir viską gerai išmaišykite.
- Komentuoti
Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.
Rodyti kitą patarimą