Greita paieška
Receptai
Draugai

makaronai su vištiena ir shiitake grybais

makaronai su vištiena ir shiitake grybais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 500 g šviežių pappardelle makaronų,

    100 g šviežių shiitake grybų,

    2 vištienos filė gabaliukų,

    0.5 raudonos paprikos,

    200 g žalių šaldytų žirnelių,

    200 g grietinės,

    60 g tarkuoto parmezano sūrio,

    1 šaukšto sviesto,

    Žiupsnio druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų, kapotų petražolių.

  2. Pirmiausia kuo smulkesniais kubeliais supjaustykite papriką ir dėkite ją į didelėje keptuvėje įkaitintą šaukštą sviesto. Kepkite pamaišydami kol paprika suminkštės – apie 3-4 minutes. Tuomet sudėkite kubeliais supjaustytą vištieną ir grybus.

    Šiam padažui naudokite tik grybų kepurėles, kotelius išpjaukite ir pasilikite sriubos ar troškinio pagardinimui.

    Kepkite, kol vištienos gabaliukai suminkštės, 5-6 minutes. Tuomet suberkite žirnelius ir įmaišykite grietinę.

    Viską pabarstykite druska ir pipirais. Nuolatos maišydami, padažą pavirinkite dar apie 4 minutes. Tada įberkite tarkuotą parmezaną ir kuo skubiau šaukštu dėkite ant karštų pappardelle makaronų. Apibarstykite kapotomis petražolėmis.

    Šį patiekalą reikia valgyti karštą.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Džiovinti grybai primins šviežių grybų skonį, jei prieš verdant pamirkysite juos piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Helovyno punšas Vištienos kepsniukai Žemaičių blynai su faršu Keksiukai su spanguolėmis Zrazai su trimis įdarais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!