Greita paieška
Receptai
Draugai

Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais

Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • SANTA MARIA RED HOT aitriųjų paprikų dribsniai , 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakai, smulkinti , 2 vienetai
  • Vyšniniai pomidorai, puselės , 1 pakelis
  • Alyvuogių aliejus , 50 gramų
  • Tagliatelle makaronai , 1 pakelis
  • Petražolės, šviežios, smulkintos , 100 gramų
  • Parmezano sūris , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirkite makaronus, kaip rekomenduojama ant pakuotės.
    !

  2. Pakaitinkite aliejų, įdėkite česnakų, aitriųjų paprikų dribsnių ir keletą minučių pakepkite, bet neprideginkite česnakų! Sudėkite pomidorų puseles ir pakaitinkite dar 1–2 minutes. Sudėkite virtus bei nusunktus makaronus ir kaitinkite 1–2 minutes.

  3. Patiekite su parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis.

    Patarimas! Makaronai idealiai tinka prie vištienos suktinukų su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru!

Santa Maria
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o tik paskui tešloje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Dancing bubbles Dance in the Wood Burokėlių salotos Angliška arbata su pienu Mielinė plonapadės picos tešla
Reklama
Prisijunk prie mūsų!