Greita paieška
Receptai
Draugai

Makaronai "Tagliatelle Siciliana"

Makaronai "Tagliatelle Siciliana"
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Kaparėliai , 0,5 stiklinės
  • Alyvuogės, juodos , 1 stiklinė
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Česnakai , 1 galva
  • Morkos , 1 vienetas
  • Pomidorai be odelių, smulkinti , 2 stiklinės
  • Pomidorų pasta , 1 valgomasis šaukštas
  • Raudonas vynas, sausas , 1 stiklinė
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Saliero stiebai , 3 vienetai
  • Jautienos faršas , 250 gramų
  • Kiaulienos faršas , 250 gramų
  • Rozmarinas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Petražolės , 1 valgomasis šaukštas
  • Bazilikai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Sultinys, vištienos , 250 mililitrų
  • Džiūvėsėliai , 1 valgomasis šaukštas
  • Parmezano sūris , 100 gramų
Reikės:
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišykite miltus, kiaušinį, druską ir aliejų. Gerai iškočiokite didelį ploną blyną. Tada ji susukite ir plonai supjaustykite. Pastą virkite sūriame verdančiame vandenyje apie keturias minutes.

  2. Į įkaitintą puodą supilkite aliejų, sudėkite smulkintas morkas, svogūnus, česnakus. Tada sudėkite faršą ir prieskonius. Viską gerai apkepinkite. Tuomet sudėkite likusius ingredientus, užpilkite sultiniu ir virkite apie 45 min.

  3. Keptuvėje ištirpdykite sviestą kartu su raudonuoju vynu. Sudėkite paruoštą padažą į keptuvę. Tuomet viską gerai įkaitinkite ir sudėkite makaronus. Padažas turi būti vandeningas, todėl galite naudoti vandenį, kuriame virėte makaronus.

  4. Makaronus gražiai dedame į dubenį, užtarkuokite parmezano sūriu, apšlakstykite aliejumi ir apibarstykite džiuvesėliais.

  5. Improvizuokite – padažą galite paskaninti cukinijomis, baklažanais, kitomis daržovėmis, ruošti vegetarišką versiją be mėsos, makaronus pjaustyti įdomesnėmis formomis.

  6. Išmok gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt

Receptą atsiuntė www.ciopciop.lt
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant kiaušiniai nesutrūks, jei į verdantį vandenį įdėsite metalinį šaukštą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškinys su soja Kepta žuvis marinate Virtos “gėlytės” Purūs keksiukai Troškintos kiaulienos kepenėlės Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!