Makaroniada
- Makaronai , 1 pakelis
- Svogūnai , 1 vienetas
- Morkos , 1 vienetas
- Paprika , 1 vienetas
- Kumpis , 200 gramų
- Kečupas , 0,5 litro
- Česnakai , 1 galva
Pasūdytame vandenyje išverdame makaronus, kaip parašyta ant pakelio. Vandenį nukošiame, makronus uždengiame dangteliu ir laikome šiltai.
Svogūną ir morką nulupame ir supjaustome kubeliais. Papriką perpjauname per pusę, išvalom nuo sėklų ir taip pat supjaustome kubeliais. Ant aliejaus keptuvėje pakepinam svogūną ir morką, po to sudedam papriką-taip pat katu pakepinam.
Dešrytę, kumpį ar šoninę irgi supjaustę kvadratėliais sumetame į keptuvę ir viską kartu dar pakepam apie minutę.
Vėliausiai ant šios masės sudedam išspaustą česnakiuką ir supilam ketčupą.Viską dar pakepam apie minutę.
Pagaliau šį nuostabų padažą supilam ant paruoštų makaronų ir kruopščiai išmaišom.
Nepatikėsit, koks viliojantis šios makaroniados skonis-mes ją valgom ir šiltą,ir šaltą. Skanaus!!!
- Komentuoti

skanu, as dar dedu šaukštą majonezo į padažą
Panašūs receptai
Daugiau receptųPerlinių kruopų košė bus baltesnė, jei pavirusį vandenį nupilsite ir kruopas užpilsite kitu verdančiu vandeniu.
Rodyti kitą patarimą