Greita paieška
Receptai
Draugai

Makaronų apkepas su kumpiu

Makaronų apkepas su kumpiu
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Svogūnas , 1 galva
  • Virtas kumpis , 250 gramų
  • Baltas vynas , 0,5 stiklinės
  • Mėsos sultinys , 1 stiklinė
  • Pomidorai , 8 vienetai
  • Makaronai , 400 gramų
  • Bazilikai , 1 valgomasis šaukštas
  • Raudonėliai (Oreganas) , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Malti pipirai , 1 žiupsnelis
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Fermentinis sūris , 80 gramų
  • Petražolės , 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnus nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

  2. Kumpį, nupjovę odą, supjaustykite kubeliais. Svogūnus ir kumpį suberkite į puodą, užpilkite vynu bei sultiniu ir virkite 5 min. ant silpnos ugnies.

  3. Makaronus apvirkite pasūdytame vandenyje (pagal nurodymus ant pakelio) ir gerai nuvarvinkite.

  4. Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nunerkite odelę, išpjaukite sėklas. Minkštimą supjaustykite kubeliais.

  5. Makaronus ir pomidorus įmaišykite į svogūnų-kumpio troškinį. Jį pagardinkite druska, pipirais, baziliku bei raudonėliu. Troškinį supilkite į dubenį, gerai išteptą riebalais. Viršų apibarstykite sūriu ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje, kol sūris gražiai pagels (apie 7 min.).

  6. Petražoles, nuplovę ir nukrėtę, smulkiai supjaustykite ir užbarstykite ant iškepusio apkepo.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Dėdamos į tešlą razinas, apvoliokite jas miltuose. Tuomet jos vienodai pasiskirstys tešloje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Salotos su lašiša Maltos vištienos Kijevo kotletai Mieliniai čeburėkai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!