Greita paieška
Receptai
Draugai

Makaronų–daržovių apkepas

Makaronų–daržovių apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Makaronai , 300 gramų
  • Augalinis aliejus , 4 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Morkos , 1 vienetas
  • Petražolės šaknis , 1 vienetas
  • Pomidorų padažas , 3 valgomieji šaukštai
  • Sultinys , 1 stiklinė
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas ir petražolės šaknį nuplauti, nuskusti, užpilti vandeniu ir virti 10-15 min. Po to išvirusias daržoves supjaustyti kubeliais. Gautą daržovių sultinį nupilti į atskirą indą.

  2. Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepti iki auksinės spalvos.

  3. Makaronus sumaišyti su daržovėmis ir keptais svogūnais, sudėti į keptuvę, išteptą aliejumi, užpilti pomidorų padažu ir daržovių sultiniu, užbarstyti pipirų ir troškinti ant vidutinio kaitrumo ugnies 20 min.

  4. Skanaus...

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nemalonaus česnakų kvapo beveik neliks, jei išgersite kavos, suvalgysite petražolių, krapų, gvazdikėlių arba salierų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kiaulienos nugarinė su sūriu Sūrio padažas makaronams Zrazai su trimis įdarais Virtos “gėlytės” Skanūs šašlykai su apelsinų sultimis Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!