Greita paieška
Receptai
Draugai
Makaronų–daržovių apkepas
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Makaronai , 300 gramų
- Augalinis aliejus , 4 valgomieji šaukštai
- Svogūnai , 1 vienetas
- Morkos , 1 vienetas
- Petražolės šaknis , 1 vienetas
- Pomidorų padažas , 3 valgomieji šaukštai
- Sultinys , 1 stiklinė
- Malti juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Morkas ir petražolės šaknį nuplauti, nuskusti, užpilti vandeniu ir virti 10-15 min. Po to išvirusias daržoves supjaustyti kubeliais. Gautą daržovių sultinį nupilti į atskirą indą.
Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepti iki auksinės spalvos.
Makaronus sumaišyti su daržovėmis ir keptais svogūnais, sudėti į keptuvę, išteptą aliejumi, užpilti pomidorų padažu ir daržovių sultiniu, užbarstyti pipirų ir troškinti ant vidutinio kaitrumo ugnies 20 min.
Skanaus...
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Nemalonaus česnakų kvapo beveik neliks, jei išgersite kavos, suvalgysite petražolių, krapų, gvazdikėlių arba salierų.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!