Greita paieška
Receptai
Draugai

Makaronų ir mėsos apkepas

Makaronų ir mėsos apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Čili pipiras , 1 vienetas
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Mėsos sultinys , 2 stiklinės
  • Sūris , 200 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Makaronai , 400 gramų
  • Svogūnas , 1 galva
  • Pomidorai , 2 vienetai
  • Virta kiauliena , 400 gramų
  • Paprika , 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną supjaustyti kubeliais, pakepti.

  2. Pomidorus bei mėsą supjaustyti kubeliais, paprikas galima sutarkuoti arba supjaustyti šiaudeliais.

  3. Miltus pakepinti su sviestu, įpilti sultinio ir 2 min. pavirti, sudėti dalį tarkuoto sūrio.

  4. Į sviestu išteptą formą sluoksniais sudėti makaronus, mėsą bei daržoves, užpilti padažu, pabarstyti likusiu sūriu ir kepti iki 200 C orkaitėje 15-20 min.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Naminė pica Virti briuselio kopūstai su sviestu Troškintos kiaulienos kepenėlės Želė tortas „Vasarėlė“ Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!