Greita paieška
Receptai
Draugai

Makaronų ir mėsos apkepas

Makaronų ir mėsos apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Čili pipiras , 1 vienetas
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Mėsos sultinys , 2 stiklinės
  • Sūris , 200 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Makaronai , 400 gramų
  • Svogūnas , 1 galva
  • Pomidorai , 2 vienetai
  • Virta kiauliena , 400 gramų
  • Paprika , 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną supjaustyti kubeliais, pakepti.

  2. Pomidorus bei mėsą supjaustyti kubeliais, paprikas galima sutarkuoti arba supjaustyti šiaudeliais.

  3. Miltus pakepinti su sviestu, įpilti sultinio ir 2 min. pavirti, sudėti dalį tarkuoto sūrio.

  4. Į sviestu išteptą formą sluoksniais sudėti makaronus, mėsą bei daržoves, užpilti padažu, pabarstyti likusiu sūriu ir kepti iki 200 C orkaitėje 15-20 min.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės greičiau išvirs, jei į puodą įdėsite šaukštą sviesto arba aliejaus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Želė tortas „Vasarėlė“ Kepenėlių blyneliai Zrazai su trimis įdarais Burokėlių salotos Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!