Greita paieška
Receptai
Draugai

Maltos mėsos apkepas su pomidorais

Maltos mėsos apkepas su pomidorais
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Faršas , 250 gramų
  • Baklažanai , 1 vienetas
  • Svogūnai , 3 vienetai
  • Šoninė , 50 gramų
  • Konservuoti pomidorai , 720 gramų
  • Varškė , 125 gramai
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Aliejus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Maltos aitriosios paprikos , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Baklažaną supjaustome kubeliais, pabarstome druska ir nuvarviname išsiskyrusias sultis.

  2. Svogūnus supjaustome kubeliais, šoninę - šiaudeliais.

  3. Baklažaną kepti, kol suminkštės, suberti svogūnus, pagardinti paprikomis, pasūdyti.

  4. Keptuvo dugne dėti sluoksnį daržovių, paskui - maltos mėsos, supjaustytus pomidorus. Užpilti kons.pomidorų sunka, apdėti šoninės šiaudeliais, pagardinti prieskoniais ir kepti 25 min.

  5. Varškę pertrinti su šlakeliu pieno, įmušti kiaušinius, užpilti ant apkepo ir dar kepti 20 min.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Faršu įdarytos paprikos Šalta kava su sultimis Želė tortas „Vasarėlė“ Burokėlių salotos Rikotos sūrio pyragas Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!