Greita paieška
Receptai
Draugai

Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru

Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Fermentinis sūris , 100 gramų
Apvoliojimui:
  • Džiūvėsėliai , 4 valgomieji šaukštai
Reikės:
  • Kiaulienos faršas , 500 gramų
  • Balta duona , 150 gramų
  • Pienas , 1 stiklinė
  • Druska , 0,3 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai , 0,3 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus , 30 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Duoną išmirkome piene.

  2. Į faršą įmaišome išmirkytą duoną, prieskonius ir išminkome.

  3. Sūrį supjaustome kubeliais.

  4. Iš faršo formuojame paplotėlius ir dedame sūrio kubelių.

  5. Suformuojame kotletuką. Tą patį pakartojame su likusia mėsa ir sūriu.

  6. Koteltukus pavoliojame džiūvėsėliuose (galima įberti sezamo sėklų).

  7. Kepame gerai įkaitintoje keptuvėje apie 10 minučių.

Receptą atsiuntė Rita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gaminant ją patepsite garstyčiomis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Čenakai Kiaulienos nugarinė su sūriu Raugintų kopūstų sriuba Silkė su cinamonu Nugarinės šašlykas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!