Greita paieška
Receptai
Draugai
Maltos mėsos suktinukas su lašinukais
Kategorijos:
Šalti užkandžiai, Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- vištienos odelės , 1 vienetas
- Malta kiauliena , 300 gramų
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Džiūvėsėliai , 2 vienetai
- Lašiniai , 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Maltą kiaulieną sumaišome su prieskoniais, įmušame kiaušinį ir beriame džiūvėsėlius. Viską gerai išminkome.
Vištienos odelę (maždaug 20x20cm) taip pat įtriname druska ir pipirais.
Ant folijos dedame vištienos odelę, ant jos paskirstome maltos mėsos sluoksnį, per vidurį dedame smulkintus lašinukus. Susukame suktinį, imant už folijos kraštų. Šiek tiek paspaužiame ir aprišame virtuviniu siūlu-pirmiausia galus, kad neišbėgtų skystis, paskui ir šonus.
Dedame į kepimo indą ir kepame 180 C orkaitėje apie 45 minutes. Iškepusį suktinuką šiek tiek atvėsiname, leidžiame pastovėti ir tuomet atvyniojame foliją ir pjaustome. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!