Greita paieška
Receptai
Draugai

Maltos mėsos suktinukas su lašinukais

Maltos mėsos suktinukas su lašinukais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • vištienos odelės , 1 vienetas
  • Malta kiauliena , 300 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai , 2 vienetai
  • Lašiniai , 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Maltą kiaulieną sumaišome su prieskoniais, įmušame kiaušinį ir beriame džiūvėsėlius. Viską gerai išminkome.

  2. Vištienos odelę (maždaug 20x20cm) taip pat įtriname druska ir pipirais.

  3. Ant folijos dedame vištienos odelę, ant jos paskirstome maltos mėsos sluoksnį, per vidurį dedame smulkintus lašinukus. Susukame suktinį, imant už folijos kraštų. Šiek tiek paspaužiame ir aprišame virtuviniu siūlu-pirmiausia galus, kad neišbėgtų skystis, paskui ir šonus.

  4. Dedame į kepimo indą ir kepame 180 C orkaitėje apie 45 minutes. Iškepusį suktinuką šiek tiek atvėsiname, leidžiame pastovėti ir tuomet atvyniojame foliją ir pjaustome. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Raugintų kopūstų sriuba Grybų padažas Krevetės grietinėlės padaže Burokėlių salotos Dešrelės su bulvėmis Picos padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!