Greita paieška
Receptai
Draugai

Maltos veršienos rageliai

Maltos veršienos rageliai
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 1

Gaminimo instrukcija:
  1. 1 kg.versienos- kiaulienos farso;
    200g.rukyto surio;
    svogunu laisku;
    1 kiausinio;
    4 riekeles mirkyto batono;
    prieskoniu.

  2. i farsa sudedame tarkuota suri,smulkintus svogunu laiskus, mirkyta batona ir kiausini.Paprieskoniuojame ir gerai isminke formuojame ragelius.Sudeje i skarda kepame orkaiteje apie 40 min.

Komentarai1
Sandra

va situos itrauksiu i savo bandymu sarasa, jau taip skaniai atrodo :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei, nukėlę nuo ugnies, kiaušinius iškart panardinsite į šaltą vandenį, jie geriau nusilups ir kiaušinio trynys nepatamsės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta vištiena su ryžiais Naminiai kotletai Karamelizuota kiaulienos šoninė Keksiukai su spanguolėmis Makaronai su žirneliais Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!