Greita paieška
Receptai
Draugai

Maltos veršienos rageliai

Maltos veršienos rageliai
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 1

Gaminimo instrukcija:
  1. 1 kg.versienos- kiaulienos farso;
    200g.rukyto surio;
    svogunu laisku;
    1 kiausinio;
    4 riekeles mirkyto batono;
    prieskoniu.

  2. i farsa sudedame tarkuota suri,smulkintus svogunu laiskus, mirkyta batona ir kiausini.Paprieskoniuojame ir gerai isminke formuojame ragelius.Sudeje i skarda kepame orkaiteje apie 40 min.

Komentarai1
Sandra

va situos itrauksiu i savo bandymu sarasa, jau taip skaniai atrodo :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virtos daržovės bus skanesnės, jei verdant įbersite žiupsnelį cukraus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksiukai su spanguolėmis Vištienos širdelių guliašas Dešrelės su bulvėmis Grybų padažas Folijoje kepta vištiena Trešnių trauktinė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!