Greita paieška
Receptai
Draugai

Maltos veršienos rageliai

Maltos veršienos rageliai
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 1

Gaminimo instrukcija:
  1. 1 kg.versienos- kiaulienos farso;
    200g.rukyto surio;
    svogunu laisku;
    1 kiausinio;
    4 riekeles mirkyto batono;
    prieskoniu.

  2. i farsa sudedame tarkuota suri,smulkintus svogunu laiskus, mirkyta batona ir kiausini.Paprieskoniuojame ir gerai isminke formuojame ragelius.Sudeje i skarda kepame orkaiteje apie 40 min.

Komentarai1
Sandra

va situos itrauksiu i savo bandymu sarasa, jau taip skaniai atrodo :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinių baltymus greičiau išplaksite ir jie bus puresni, jei į juos įbersite žiupsnelį druskos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Grybų padažas Žemaičių blynai su faršu Čenakai Pievagrybių padažas Lašišos suktinukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!