Greita paieška
Receptai
Draugai

Maniruotas viščiukas

Maniruotas viščiukas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Viščiukas , 1 kilogramas
  • Sviestas , 80 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Džiūvėsėliai , 30 gramų
  • Žirneliai , 500 gramų
  • Patražolės
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną supjaustyti gabaliukais ir išvirti. Išplakti 2 kiaušinius.

  2. Mėsos gabalėlius pamirkyti kiaušinių plakinyje, apvolioti džiūvesėliuose, vėl pamirkyti plakiny ir apkepti iš visų pusių su sviestu.

  3. Konservuotus žirnelius su sultimis suberti į puodą, pašildyti po to nusunkti, įdėti truputį sviesto ir kaitinti, kol sviestas ištirps.

  4. Žirnelius sudėti į pašildytą lėkštę, ant jų suberti virtus kapotus kiaušinius ir petražoles, aplink sudėti apkeptus viščiuko gabalėlius.

Receptą atsiuntė Liveta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei nenorite verkti, pjaustydami svogūną ant peilio galo užmaukite duonos kubelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Virtos “gėlytės” Skaniausias pyragas Dancing bubbles Troškintos kiaulienos kepenėlės Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!