Greita paieška
Receptai
Draugai

Manų košė su vaisiais

Manų košė su vaisiais
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Manų kruopos , 50 gramų
  • Pienas , 185 mililitrai
  • Vanilė , 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas , 10 gramų
  • Cukrus , 20 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Riešutai , 10 gramų
  • Konservuoti vaisiai , 50 gramų
  • Abrikosų marmaledas , 50 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Piene išvirkite tąsią manų košę su trupučiu druskos ir cukraus. Į karštą košę, greitai ją maišydami, sudėkite nešildytą sviestą, su cukrum išplaktą kiaušinio baltymą, kiaušinio trynį, vanilę ir kapotus riešutų branduolius.

  2. Masę dėkite į riebalais išteptą keptuvę, viršų sulyginkite, apibarstykite cukrumi ir pastatykite 5 – 7 minutėms į karštą orkaitę.

  3. Patiekdami ant košės uždėkite virtų arba konservuotų vaisių, apibarstykite kapotais riešutais, užpilkite abrikosų padažu arba vaisių sunka.

Receptą atsiuntė Židrūne
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Salotos su lašiša Grybų padažas Šviežių kopūstų sriuba Krevetės grietinėlės padaže Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!