Greita paieška
Receptai
Draugai

Margas keksas

Margas keksas
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Keksai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Sviestas , 180 gramų
  • Cukrus , 1 stiklinė
  • Kiaušiniai , 5 vienetai
  • Kakava , 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Cukraus pudra , 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinos Žievelės , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą ar margariną ištrinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

  2. Po vieną mušti kiaušinius ir vis maišyti, kol masė gausis puri.

  3. Suberti miltus kartu su kepimo milteliais ir išmaišyti.

  4. Masę padalyti pusiau.

  5. I Vieną jos dalį įberti citrinos žievelių , o į kitą supilti kakavą ir išmaišyti.

  6. Sluoksniuoti į skardą, išteptą margarinu ar sviestu.

  7. Kepti apie 30 min. Užbarstyti cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant kiaušiniai nesutrūks, jei į verdantį vandenį įdėsite metalinį šaukštą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Keksiukai su spanguolėmis Silkė su cinamonu Virtos “gėlytės” Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!