Greita paieška
Receptai
Draugai

Margas keksas

Margas keksas
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Keksai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Sviestas , 180 gramų
  • Cukrus , 1 stiklinė
  • Kiaušiniai , 5 vienetai
  • Kakava , 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Cukraus pudra , 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinos Žievelės , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą ar margariną ištrinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

  2. Po vieną mušti kiaušinius ir vis maišyti, kol masė gausis puri.

  3. Suberti miltus kartu su kepimo milteliais ir išmaišyti.

  4. Masę padalyti pusiau.

  5. I Vieną jos dalį įberti citrinos žievelių , o į kitą supilti kakavą ir išmaišyti.

  6. Sluoksniuoti į skardą, išteptą margarinu ar sviestu.

  7. Kepti apie 30 min. Užbarstyti cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos kepsniukai Kukurūzai su medumi Maltos vištienos Kijevo kotletai Burokėlių salotos Virtos “gėlytės” Šviežių kopūstų sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!