Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuota ėriena

Marinuota ėriena
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Baltas vynas , 150 mililitrų
  • Alyvuogių aliejus , 100 mililitrų
  • Vorčesterio padažas , 5 valgomieji šaukštai
  • Actas , 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakai , 5 skiltelės
  • Rozmarinas , 2 valgomieji šaukštai
  • Čiobreliai , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Ėriena , 2 kilogramai
Gaminimo instrukcija:
  1. Ėrieną supjaustyti gabaliukais kaip šašlykams arba didesniais gabalėliais kaip kepsniams.

  2. Mėsą įtrinti susmulkintu česnaku, druska, pipirais, rozmarinais ir čiobreliais.

  3. Mėsą sudėti į indelį ir užpilti alyvuogių aliejumi, actu, vorčesterio padažu ir baltuoju vynu.

  4. Uždengus laikyti šaldytuve apie 1-2 paras.

  5. Kepti ant grotelių, laužo arba orkaitėje.

  6. Jei kepsite orkaitėje, kepkite (iki 200 laipsnių temperatūros orkaitėje) apie 50-60 minučių.

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pyragas bus puresnis, jei prieš kišdamos į orkaitę, paliksite jį pastovėti ir pakilti 15 -20 min.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dancing bubbles Kugelis su cukinija Troškintos kiaulienos kepenėlės Moliūgų sriuba su ryžiais Brendžio kokteilis su sultimis Šaltiena greitpuodyje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!