Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuota jautienos išpjova

Marinuota jautienos išpjova
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. Jautienos išpjova ~1,5kg
    Marinatui:
    200g sojų padažo
    200g kečupo
    200g apelsinų sulčių
    1 šviežias imbieras (nedidelis gumbas)
    1 smulkintas česnakas,
    grūstų juodųjų pipirų
    nebūtina: TABASCO padažo mėgstantiems aštriai

  2. Sumaišyti lygiomis dalimis sojas, kečupą ir apelsinų sultis. Imbierą nulupti ir sutarkuoti bulvine tarka arba smulkiai sukapoti. Česnako skilteles smulkiai sukapoti. Viską sumaišyti su padažu, pridėti grūstų pipirų ir TABASCO padažo pagal skonį. Druskos dėti nereikia, nes sūrumą suteikia sojų padažas.

    Nuo jautienos išpjovos (pageidautina nešaldytos) nuvalome plėves, nupjauname galus ir supjaustome 3-4cm storio griežinėliais, paspausdami delnu suformuojame pjausnius. Sudedame į marinatą, kad apsemtų. Jei marinato mažai mėsą teks kelis kartus apversti, kad ji tolygiai pasimarinuotų. Marinuoti kokias 3-4 val. geriausiai per naktį šaldytuve. Kepti ant grotelių virš gerai įkaitintų žarijų 20-25 minutes arba keptuvėje.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutarkuotos bulvės nepajuos, jei įpilsite truputį pieno, įdėsite varškės arba citrinos rūgštelės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Trešnių trauktinė Vištienos širdelių guliašas Pikantiški vištienos kepsneliai Grybų padažas Keksiukai su spanguolėmis Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!