Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuota lašiša

Marinuota lašiša
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Agurkas , 1 vienetas
  • Lašiša , 500 gramų
  • Citrina , 1 vienetas
  • Krapai , 1 žiupsnelis
  • Vyno actas , 2 valgomieji šaukštai
  • Alyvuogių aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Agurką nuplauti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Sudėti į dubenį, apibarstyti druska ir palikti valandai. Krapus susmulkinti.

  2. Lašišą nuplauti ir nusausinti. Apibarstyti puse krapų, pipirais, druska. Agurkus nuplauti ir išdėlioti ant popierinio rankšluosčio. Vyno actą, alyvuogių aliejų ir likusius smulkintus krapus išmaišyti.

  3. Paskaninti išspaustomis citrinos sultimis, druska ir pipirais. Žuvį ant grotelių iš abiejų pusių kepti 4 min. Į lėkštes įpilti paruošto padažo, įdėti agurkų skiltelių. Uždėti po gabaliuką lašišos.

Receptą atsiuntė Vaida
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Iš citrinų lengviau išspausite sultis, jei pas 1-2 min. Panardinsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Įdaryti makaronų vamzdeliai Žemaičių blynai su faršu Virti briuselio kopūstai su sviestu Čenakai Burokėlių mišrainė su majonezu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!