Greita paieška
Receptai
Draugai
Marinuota lašiša
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Agurkas , 1 vienetas
- Lašiša , 500 gramų
- Citrina , 1 vienetas
- Krapai , 1 žiupsnelis
- Vyno actas , 2 valgomieji šaukštai
- Alyvuogių aliejus , 1 valgomasis šaukštas
- Druska , 1 žiupsnelis
- Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Agurką nuplauti ir supjaustyti plonais griežinėliais. Sudėti į dubenį, apibarstyti druska ir palikti valandai. Krapus susmulkinti.
Lašišą nuplauti ir nusausinti. Apibarstyti puse krapų, pipirais, druska. Agurkus nuplauti ir išdėlioti ant popierinio rankšluosčio. Vyno actą, alyvuogių aliejų ir likusius smulkintus krapus išmaišyti.
Paskaninti išspaustomis citrinos sultimis, druska ir pipirais. Žuvį ant grotelių iš abiejų pusių kepti 4 min. Į lėkštes įpilti paruošto padažo, įdėti agurkų skiltelių. Uždėti po gabaliuką lašišos.
Receptą atsiuntė Vaida
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Iš citrinų lengviau išspausite sultis, jei pas 1-2 min. Panardinsite į verdantį vandenį.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!