Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuota lašiša

Marinuota lašiša
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lašiša, šviežia , 500 gramų
  • Druska , 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Actas, 9 % , 100 mililitrų
  • Paprika (dviejų spalvų) , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Lašišą supjaustyti nedideliais gabaliukais,sudėti pjaustytą papriką.Ant žuvies supilti druską,cukrų,actą ir aliejų,viską gerai išmaišyti ir palikti parai pasimarinuoti.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Jolanta.M
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jeigu tešlai trūksta druskos, tai ištirpinkite jos mažame kiekyje vandens arba pieno, supilkite į tešlą ir gerai ją išminkykite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šašlykas orkaitėje Įdaryti makaronų vamzdeliai Žemaičių blynai su faršu Purūs keksiukai Virtos “gėlytės” Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!