Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuotas ir keptas upėtakis

Marinuotas ir keptas upėtakis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Čili pipiras , 1 vienetas
  • Imbiro šaknis , 4 gabalai
  • Kmynai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejaus , 4 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai žuviai , 2 arbatiniai šaukšteliai
Reikės:
  • Upėtakis , 4 gabalai
Gaminimo instrukcija:
  1. Marinato ingredientus sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.

  2. Kepame grilyje arba ant gerai įkaitintos keptuvės. Kad iškepusi žuvis nebūtų persisunkusi riebalais, žuvies gabaliukus sudedame ant popierinių rankšluostėlių.

Receptą atsiuntė Asta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Džiovinti grybai primins šviežių grybų skonį, jei prieš verdant pamirkysite juos piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Virtos “gėlytės” Burokėlių salotos Biskvitinis pyragas Burokėlių mišrainė su majonezu Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!