Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuotas ir keptas upėtakis

Marinuotas ir keptas upėtakis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Čili pipiras , 1 vienetas
  • Imbiro šaknis , 4 gabalai
  • Kmynai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejaus , 4 valgomieji šaukštai
  • Prieskoniai žuviai , 2 arbatiniai šaukšteliai
Reikės:
  • Upėtakis , 4 gabalai
Gaminimo instrukcija:
  1. Marinato ingredientus sumaišome, ištriname žuvį ir leidžiame pastovėti šaldytuve nors valandą.

  2. Kepame grilyje arba ant gerai įkaitintos keptuvės. Kad iškepusi žuvis nebūtų persisunkusi riebalais, žuvies gabaliukus sudedame ant popierinių rankšluostėlių.

Receptą atsiuntė Asta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta žuvis marinate Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Mėsos troškinys su daržovėmis Karšti sumuštinukai su tunu Virtos “gėlytės” Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!