Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuotas liežuvis šaltam užkandžiui

Marinuotas liežuvis šaltam užkandžiui
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai 1

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Prieskoniai jautienai , 2 žiupsneliai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Cukrus , 1 žiupsnelis
  • Citrinos rūgštis , 1 arbatinis šaukštelis
Reikės:
  • Jautienos liežuvis , 1 vienetas
  • Lauro lapai , 3 lapai
  • Vanduo , 0,5 litro
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišome visus prieskonius ir jais gerai ištriname liežuvį.

  2. Į vandenį sudedame citrinos rūgštelę ir gerai išmaisę užpilame liežuvį. Liežuvį marinate paliekame parai.

  3. Pamarinuotą liežuvį išverdame (į vandenį nepamiršti įdėti lauro lapų). Perliejame šaltu vandeniu. Nulupame.

  4. Supjaustome griežinėliais ir patiekiame su majonezu bei žirneliais.

Receptą atsiuntė Povilas
Komentarai1
Sandra

noreciau dabar liezuvio tokio.........mmmmmmmmm

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Keksas gausis gražiai gelsvos spalvos, jei trynį su trupučiu druskos ištrinsite iš vakaro ir paliksite iki ryto šaltai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Lietiniai su dešrelėmis Pievagrybių padažas Salotos su lašiša Desertas "Tiramisu" Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!