Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuoti kiaulienos šašlykai

Marinuoti kiaulienos šašlykai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 3

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Mėsa:
  • Kiaulienos sprandinė , 2 kilogramai
Mėsai:
  • Pomidorai , 1 kilogramas
  • Svogūnai , 300 gramų
  • Rozmarinas , 1 pundelis
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Paprika , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnus nulupti ir supjaustyti pusžiedžiais.

  2. Pomidorus nuplauti, nusausinti ir supjaustyti stambesniais kubeliais. Tą patį padaryti ir su paprika.

  3. Mėsą supjaustyti kubeliais.

  4. Svogūnus sumaišyti su mėsa.

  5. Sudėti į mėsą pomidorus ir papriką, išmaišyti.

  6. Įmaišyti susmulkintas rozmarino šakeles.

  7. Įdėti druskos ir pipirų pagal skonį. Aš dėjau 1 šaukštelį druskos ir 0,2 šaukštelio maltų juodųjų pipirų.

  8. Marinate mėsą laikyti iki 8 valandų.

  9. Po to mėsą suverti ant iešmų ir kepti ant žarijų.

Receptą atsiuntė Anastasija
Komentarai3
Asta

tik kepti be svogūnų! nes jie dega :)

Asta

sumaigius svogūnus su mėsa palaikyti uždengus 1-2 val. ir kepti ant iešmo paliekant tarpelius tarp mėsos, kad tolygiai iškeptų. Skanaus!

Asta

Man armėnas pasakė proporcijas tikrai skanaus šašlyko: 1 kg kiaulienos sprandinės, 0,5 kg svogūnų galvų, druska ir prieskoniai šašlikams. Svogūnus supjaustyti griežinėliais, mėsą vidutinio dydžio kubeliais, sudėti druską ir prieskonius, viską gerai sumaig

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Neleiskite savo mažyliui gaminti pasilipus ant kėdės – vienas neatsargus judesys gali baigtis kritimu ir rimta trauma. Geriau pasodinkite jį prie stalo atitinkamo aukščio kėdutėje arba gamybos procesą perkelkite į žemesnę vietą – juk blynų tešlą įmanoma suplakti ir ant grindų padėtame dubenyje!

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Kiaulienos nugarinė su sūriu Vištienos širdelių guliašas Virti briuselio kopūstai su sviestu Sluoksniuotos tuno salotos Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!