Marinuoti kopūstai
3 kg kopūstas,500g morkų, galvutė česnako,2 stiklinės vandens,1 stiklinė cukraus,1,5 stiklinės obuolių acto, 0,75 stiklin4s aliejaus, 3 valgomi šaukštai druskos
Kopūstą,morkas, česnaką susmulkiname ir sudedame į gilų molinį arba stiklinį indą. Į puodą suplame vandenį, cukrų, aliejų, druską ,obuolių actą. Pakaitiname maišydami kol užvirs.Supilame ant kopūstų ir pasliagiame. Po 24 val būna labai skanūs. Labai tinka prie medžiotojų dešrelių, kepsnių, šašlykų
- Komentuoti

o kiek vandens reikia?

As tai vietoj cesnako dedu svoguna,man taip skaniau

As tai vietoj cesnako dedu svoguna,man taip skaniau

super, aš tik paprikos dadėjau bu labai ji man patinka, tai net mėsos nereikėjo su duona valgiau:)

mes dar dejom kmynu,kvepenciu pipiru,ir keles spanguoles,labai ciki buva

jau bandysiu ,jei taip skanu

nu gi labai skanu

na, reikia ir man tada pabandyt

isbandziau ir as, nesitikejau, kad bus tokie skanus. :}

gaminu jau n...taji karta,niekaip neatsivalgom!!!kazkada mama gamindavo pagal toki recepta,kazkaip uzsimirso,o dabar jus vel priminet! super!!!

be cesnako manau bus gerai :)

Tikiu, kad labai skanu. Rytoj būtinai pasigaminsiu. Ačių.
Panašūs receptai
Daugiau receptųPomidorų odelė lengvai nusilups, prieš tai juos kelioms sekundėms panardinus į verdantį vandenį, po to perliejus šaltu vandeniu.
Rodyti kitą patarimą