Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuoti kopūstai

Marinuoti kopūstai
Rekomenduojame:
Įvertino 16 lankytojų 12

Gaminimo instrukcija:
  1. 3 kg kopūstas,500g morkų, galvutė česnako,2 stiklinės vandens,1 stiklinė cukraus,1,5 stiklinės obuolių acto, 0,75 stiklin4s aliejaus, 3 valgomi šaukštai druskos

  2. Kopūstą,morkas, česnaką susmulkiname ir sudedame į gilų molinį arba stiklinį indą. Į puodą suplame vandenį, cukrų, aliejų, druską ,obuolių actą. Pakaitiname maišydami kol užvirs.Supilame ant kopūstų ir pasliagiame. Po 24 val būna labai skanūs. Labai tinka prie medžiotojų dešrelių, kepsnių, šašlykų

Komentarai12
jolanta

o kiek vandens reikia?

Elena

As tai vietoj cesnako dedu svoguna,man taip skaniau

Elena

As tai vietoj cesnako dedu svoguna,man taip skaniau

jurga

super, aš tik paprikos dadėjau bu labai ji man patinka, tai net mėsos nereikėjo su duona valgiau:)

sisi

mes dar dejom kmynu,kvepenciu pipiru,ir keles spanguoles,labai ciki buva

vile

jau bandysiu ,jei taip skanu

sisi

nu gi labai skanu

Aistė Jurkevičiūtė

na, reikia ir man tada pabandyt

Sandra

isbandziau ir as, nesitikejau, kad bus tokie skanus. :}

asta abrasoniene

gaminu jau n...taji karta,niekaip neatsivalgom!!!kazkada mama gamindavo pagal toki recepta,kazkaip uzsimirso,o dabar jus vel priminet! super!!!

Lina Žebrauskienė

be cesnako manau bus gerai :)

Alfredas Dailyda

Tikiu, kad labai skanu. Rytoj būtinai pasigaminsiu. Ačių.

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nemalonaus česnakų kvapo beveik neliks, jei išgersite kavos, suvalgysite petražolių, krapų, gvazdikėlių arba salierų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šparaginių pupelių sriuba Kugelis su cukinija Burokėlių mišrainė su majonezu Keksiukai su spanguolėmis Silky Orange Vanilinis varškės apkepas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!