Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuoti kopūstai

Marinuoti kopūstai
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 2

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kopūstas , 1
  • Morkos , 3
  • Druska , 1 sauja
  • Vanduo, virintas, šaltas , 1 stiklinė
  • Kmynai , 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Kopūstą ir morkas sutarkuokite ir sudėkite į didelį indą.

  2. Berti saują druskos, kmynų, išmaišyti ir užpilti salotas stikline šalto, virinto vandens. Laikyti salotas 3 dienas kambario temperatūroje.

Receptą atsiuntė Miglė
Komentarai2
vaiva

siaip tikrai labai skanu as kitaip niekad ir nedarau,laikosi ir ziemai,dedu 2 saukstus cukraus

inga

čia skaitosi rauginimas,o marinavimas,kada pilasi actas..Nebūtina užpilti virintu vandeniu,galima iš čiaupo.

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Grybų padažas Naminė pica Keksas Paprikų ir pomidorų salotos GRYBAI  SU BALTU PADAŽU
Reklama
Prisijunk prie mūsų!