Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuoti pievagrybiai

Marinuoti pievagrybiai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Marinavimas, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Pievagrybiai , 700 gramų
  • Vanduo , 300 mililitrų
  • Actas , 70 mililitrų
  • Lauro lapai , 2 vienetai
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Į puodą pilame vandenį, actą, druską, cukrų, pipirus. Išmaišome, užviriname.

  2. Užvirus dedame švarius grybus. Paverdame 5 - 7 minutes. Tuomet dedame česnaką. Išmaišome. Uždengiame ir paverdame dar 5 minutes.

  3. Dedame į švarius stiklainius, viršų užpilame aliejumi, kad susidarytų orui nepralaidi plėvelė ir užsukame. Laikyti šaltai.

Receptą atsiuntė Rugilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jeigu tešlai trūksta druskos, tai ištirpinkite jos mažame kiekyje vandens arba pieno, supilkite į tešlą ir gerai ją išminkykite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šparaginių pupelių sriuba Vanilinis varškės apkepas Cukinija žiemai "Donecko" Virtos “gėlytės” Sūrio padažas makaronams Makaronai su pomidorais ir sūriu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!