Greita paieška
Receptai
Draugai
Marinuoti pievagrybiai
Kategorijos:
Marinavimas, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Pievagrybiai , 700 gramų
- Vanduo , 300 mililitrų
- Actas , 70 mililitrų
- Lauro lapai , 2 vienetai
- Česnakai , 2 skiltelės
- Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
- Druska , 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Į puodą pilame vandenį, actą, druską, cukrų, pipirus. Išmaišome, užviriname.
Užvirus dedame švarius grybus. Paverdame 5 - 7 minutes. Tuomet dedame česnaką. Išmaišome. Uždengiame ir paverdame dar 5 minutes.
Dedame į švarius stiklainius, viršų užpilame aliejumi, kad susidarytų orui nepralaidi plėvelė ir užsukame. Laikyti šaltai.
Receptą atsiuntė Rugilė
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!