Greita paieška
Receptai
Draugai
Marinuoti pievagrybiai
Kategorijos:
Marinavimas, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Pievagrybiai , 700 gramų
- Vanduo , 300 mililitrų
- Actas , 70 mililitrų
- Lauro lapai , 2 vienetai
- Česnakai , 2 skiltelės
- Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
- Druska , 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Į puodą pilame vandenį, actą, druską, cukrų, pipirus. Išmaišome, užviriname.
Užvirus dedame švarius grybus. Paverdame 5 - 7 minutes. Tuomet dedame česnaką. Išmaišome. Uždengiame ir paverdame dar 5 minutes.
Dedame į švarius stiklainius, viršų užpilame aliejumi, kad susidarytų orui nepralaidi plėvelė ir užsukame. Laikyti šaltai.
Receptą atsiuntė Rugilė
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Bulvių košė bus baltesnė, jei į ją pilsite tik verdantį pieną.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!