Greita paieška
Receptai
Draugai
Marinuoti šonkauliai
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Marinatui:
- Medus, skystas , 50 mililitrų
- Vynas, baltas , 50 mililitrų
- Vanduo , 50 mililitrų
- Sojos padažas , 2 valgomieji šaukštai
- Česnakas , 1 vienetas
- Druska, Pipirai
Reikės:
- Kiaulienos šonkauliai , 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Česnaką išlukštenti, skilteles perpjauti į dvi dalis ir suberti ant mėsos.
Sumaišyti marinato ingredientus, užpilti ant mėsos ir marinuoti 30 min.
Išimti iš marinato mėsą ir česnakus, nusausinti.
Įkaitintoje keptuvėje apkepti šonkaulius iš visų pusių praktiška,i kol visai iškeps.
Šiek tiek pakepinti česnakus, užpilti marinatą ir pavirti, kol lengvai sutirštės.
Užpilti padažą ant šonkaulių ir kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje, kol visiškai iškeps (10–20 min.).
Komentarai1
- Komentuoti
Vaidas

Puikus receptas, labai skanu ir greita
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Aštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!