Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuoti šonkauliai

Marinuoti šonkauliai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Medus, skystas , 50 mililitrų
  • Vynas, baltas , 50 mililitrų
  • Vanduo , 50 mililitrų
  • Sojos padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakas , 1 vienetas
  • Druska, Pipirai
Reikės:
  • Kiaulienos šonkauliai , 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Česnaką išlukštenti, skilteles perpjauti į dvi dalis ir suberti ant mėsos.

  2. Sumaišyti marinato ingredientus, užpilti ant mėsos ir marinuoti 30 min.

  3. Išimti iš marinato mėsą ir česnakus, nusausinti.

  4. Įkaitintoje keptuvėje apkepti šonkaulius iš visų pusių praktiška,i kol visai iškeps.

  5. Šiek tiek pakepinti česnakus, užpilti marinatą ir pavirti, kol lengvai sutirštės.

  6. Užpilti padažą ant šonkaulių ir kepti iki 200º C įkaitintoje orkaitėje, kol visiškai iškeps (10–20 min.).

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pomidorų odelė lengvai nusilups, prieš tai juos kelioms sekundėms panardinus į verdantį vandenį, po to perliejus šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Salotos su lašiša Purūs keksiukai Grybų padažas Ypatingieji kotletai Virtos “gėlytės” Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!