Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuoti sparneliai su šonine

Marinuoti  sparneliai su šonine
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Marinuoti sparneliai , 1 kilogramas
  • Šoninė, pjaustyta juostelėmis, kiekvienam vištos sparneliui , 300 gramų
  • Šparagai, kiekvienam vištos sparneliui , 150 gramų
  • Alyvuogių aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Juodieji malti pipirai
  • Laimo sultys , 1 valgomasis šaukštas
  • Mėtos
Gaminimo instrukcija:

Mauname ant iešmelių marinuotus vištų sparnelius ir kepame įkaitintoje orkaitėje kol gražiai apskrus.

Kol kepa sparneliai ruošiame garnyrą:

Šparagus stambiai supjaustome (į 3-4 dalis, priklausomai nuo šparagų dydžio). Apliejame alyvuogių aliejumi, laimo sultimis. Užbarstome druskos pipirų ir smulkintų mėtų lapelių.

Imame pailgai atpjautą šoninės gabalėlį ir juo apvyniojame šparagą. Šiuos suktinukus veriame ant nedidelių iešmelių ir dedame į orkaitę 5 minutėms kartu su sparneliais (baigiant kepti sparneliams).

Skanu ir paprasta! :)

Receptą atsiuntė Laura
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Valgant kopūstus, greičiau praeina fizinis ir protinis nuovargis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Dešrelės su bulvėmis Purūs keksiukai Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Makaronai su tunu kepti orkaitėje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!