Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuoti žiediniai kopūstai

Marinuoti žiediniai kopūstai
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Kategorijos: Marinavimas, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Žiediniai kopūstai , 2 kilogramai
  • Vanduo , 1,8 litro
  • Actas , 0,2 litro
  • Krapai su žiedynais , 100 gramų
  • Česnakai , 100 gramų
  • Čili pipirai , 20 gramų
  • Cukrus , 4 valgomieji šaukštai
  • Druska , 3 valgomieji šaukštai
  • Garstyčių grūdeliai , 2 valgomieji šaukštai
  • Pipirų mišinys grūdeliais , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Lauro lapai , 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Puode sumaišyti vandenį, actą, cukrų ir druską, įdėti lauro lapelius ir užvirinti.

  2. Likusius prieskonius ir česnako skilteles padalinti vienodomis porcijomis tiesiai į paruoštus stiklainius.

  3. Ant prieskonių sudėti marinavimui paruoštas daržoves (nuvalytą ir žiedynais suskirstytą kalafiorą trumpam panardinu į verdantį vandenį ir iš karto sudedu į stiklainius).

  4. Užpylus verdančiu marinatu, sandariai užsukti stiklainius.

  5. Šis marinatas tinka visoms daržovėms be išimties – žiediniams kopūstams, kukurūzų burbuolėms, agurkams, paprikai, pomidorams, ir netgi rojaus obuoliukams bei grybams.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei gaištate daug laiko virtuvėje, valydama bei pjaustydama daržoves lentutę bei indus dėkite ne tiesiai ant stalo, o ant laikraščio. Baigusi darbą sutaupysite laiko, išvengdama stalo valymo – jums tereiks išmesti nešvarų laikraštį. Beje, tai puikus būdas atsikratyti senų laikraščių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Salotos su lašiša Purūs keksiukai Virti briuselio kopūstai su sviestu Sūrio padažas makaronams Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!