Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuotos dešrelės keptos grilyje

Marinuotos dešrelės keptos grilyje
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų

Gaminimo instrukcija:
  1. reikes lauzo arba grilio desreliu, marinatui: krapu, majonezo, sojos padazo, alyvuogiu aliejaus, garstyciu ir saslyku prieskoniu.

  2. desreles perpjaunas is abieju pusiu po kelis pjuvius. is marinatui skirtu prieskoniu padarom marinata ir juo pamarinuojam desreles. paliekam desreles kokiai valandai. kepama grilyje is abieju pusiu, kol apkempa. tiekiam su ryziais ir svieziomis salotomis

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtos “gėlytės” Taco Šašlykas orkaitėje Žemaičių blynai su faršu Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!