Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuotos ir grilyje keptos vištos kulšelės

Marinuotos ir grilyje keptos vištos kulšelės
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Krapai , 1 pundelis
  • Grietinėlė, 20 % riebumo , 500 gramų
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Bazilikai , 1 pundelis
  • Čili pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Druska , 2 žiupsneliai
Reikės:
  • Vištienos blauzdelės , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Į grietinę įmaišome smulkintus krapus, petražoles ir baziliką.

  2. Vištų blauzdeles įtriname druskos ir čili mišiniu. Po to užpilame grietinės marinatu ir marinuojame apie 12 valandų.

  3. Kepame orkaitėje (apie 1 valandą 185-190 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje.

Receptą atsiuntė Toma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o tik paskui tešloje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Žemaičių blynai su faršu Keksas su "Dumle" saldainiais ir aitriosiomis paprikomis Mieliniai čeburėkai Virti briuselio kopūstai su sviestu Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!