Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuotos ir grilyje keptos vištos kulšelės

Marinuotos ir grilyje keptos vištos kulšelės
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Krapai , 1 pundelis
  • Grietinėlė, 20 % riebumo , 500 gramų
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Bazilikai , 1 pundelis
  • Čili pipirai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Druska , 2 žiupsneliai
Reikės:
  • Vištienos blauzdelės , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Į grietinę įmaišome smulkintus krapus, petražoles ir baziliką.

  2. Vištų blauzdeles įtriname druskos ir čili mišiniu. Po to užpilame grietinės marinatu ir marinuojame apie 12 valandų.

  3. Kepame orkaitėje (apie 1 valandą 185-190 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje.

Receptą atsiuntė Toma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei nenorite verkti, pjaustydami svogūną ant peilio galo užmaukite duonos kubelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Cukinija žiemai "Donecko" Maltos vištienos Kijevo kotletai Nugarinės šašlykas Zrazai su trimis įdarais Kepta žuvis marinate Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!