Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE

Marinuotos lašišos užkandis CEVICHE
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • SANTA MARIA TEX MEX tortilijos , 4 vienetai
  • SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje , 1 arbatinis šaukštelis
  • SANTA MARIA ANCHOSTYLE aitriosios paprikos , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Laimas, sultys , 3 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Avokadas, pjaustytas kubeliais , 1 vienetas
  • Lašiša, pjaustyta kubeliais , 300 gramų
  • Svogūnas, žieminis , 20 gramų
  • Moliūgų sėklos, kepintos ir smulkintos , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis. Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5–6 minutes, kol
    gražiai paruduos.

  2. Sumaišykite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus, ANCHO aitriąsias paprikas, cukrų ir druską. Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei moliūgų sėklas.

  3. Aplaistykite lašišą padažu ir palikite, kad marinuotųsi. Patiekdami sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.

Santa Maria
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei jus kankina nemiga, 500 g salotų lapų 5 minutes virkite viename litre vandens. Po to atvėsinkite ir perkoškite. Prieš miegą iškerkite po stiklinę šio gėrimo.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mieliniai čeburėkai Žuvienė iš upėtakio Zrazai su trimis įdarais Dešrelės su bulvėmis Burokėlių salotos Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!