Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuotos šparaginės pupelės

Marinuotos šparaginės pupelės
Rekomenduojame:
Įvertino 40 lankytojų 1

Kategorijos: Konservavimas, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Vanduo , 1 litras
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 valgomasis šaukštas
  • Actas , 100 gramų
  • Lauro lapai , 2 vienetai
  • Juodieji pipirai , 5 vienetai
Reikės:
  • Šparaginės pupelės
Gaminimo instrukcija:
  1. Šparaginėms pupelėms nukarpome uodegėles. Verdame apie 10 minučių vandenyje.

  2. Išverdame marinatą. Marinatas: į vandenį sudedame visus nurodytus ingredientus ir kai vanduo užverda, nukeliame nuo ugnies - marinatas paruoštas.

  3. Apvirtas pupeles sudedame į stilainiukus (0,5 litro ar 1 litro) ir užpilame karštu marinatu, užsukame.

Receptą atsiuntė Vilija
Komentarai1
Dalia

tai, kad acto parašyta 100g.

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kukurūzai su medumi Vištienos širdelių guliašas Čenakai Silkė su cinamonu Virtos “gėlytės” Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!