Greita paieška
Receptai
Draugai

Marinuotos šparaginės pupelės

Marinuotos šparaginės pupelės
Rekomenduojame:
Įvertino 40 lankytojų 1

Kategorijos: Konservavimas, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Vanduo , 1 litras
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 valgomasis šaukštas
  • Actas , 100 gramų
  • Lauro lapai , 2 vienetai
  • Juodieji pipirai , 5 vienetai
Reikės:
  • Šparaginės pupelės
Gaminimo instrukcija:
  1. Šparaginėms pupelėms nukarpome uodegėles. Verdame apie 10 minučių vandenyje.

  2. Išverdame marinatą. Marinatas: į vandenį sudedame visus nurodytus ingredientus ir kai vanduo užverda, nukeliame nuo ugnies - marinatas paruoštas.

  3. Apvirtas pupeles sudedame į stilainiukus (0,5 litro ar 1 litro) ir užpilame karštu marinatu, užsukame.

Receptą atsiuntė Vilija
Komentarai1
Dalia

tai, kad acto parašyta 100g.

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Petražolės išsaugos ilgiau kvapą, jei jas plausite ne šaltu, o šiltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Žemaičių blynai su faršu Burokėlių salotos Kotletai su varške
Reklama
Prisijunk prie mūsų!