Greita paieška
Receptai
Draugai
Marinuotos vištienos blauzdelės
Kategorijos:
Paukštiena, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Padažui:
- Aliejus , 150 mililitrų
- Baltas vynas , 100 mililitrų
- Paprikos milteliai , 1 žiupsnelis
- Raudonėliai (Oreganas) , 0,5 arbatinio šaukštelio
Marinatui:
- Baltas vynas , 100 mililitrų
- Aliejus , 50 mililitrų
- Česnakai , 2 skiltelės
- Šafranas , 2 žiupsneliai
- Druska , 1 arbatinis šaukštelis
- Pomidorų padažas , 1 valgomasis šaukštas
Reikės:
- Vištienos blauzdelės , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Vištienos blauzdeles įtryniau druska, česnaku (smulkintu), šafranu. Užpyliau vynu, aliejumi ir pomidorų tyre. Palikau marinuotis 1 valandai.
Sumaišiau padažui skirtą aliejų su vynu, paprikos milteliais ir raudonėliu.
Vištienos blauzdeles sudėjau į kepimo indą.
Užpyliau puse turimo padažo (2 punktas) ir pašoviau į 180-190° C orkaitę. Kepiau 15 minučių.
Po to užpyliau likusiu padažu ir grąžinau į orkaitę kepti dar 15 minučių.
Receptą atsiuntė Agnė
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Kiaušinio baltymas lengviau atsiskirs nuo trynio, jei kiaušinis bus šaltas.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!