Greita paieška
Receptai
Draugai

Medaus, šokolado ir bananų pyragas

Medaus, šokolado ir bananų pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Bananai , 3 vienetai
  • Šokoladas, juodasis , 200 gramų
  • Sviestas , 100 gramų
  • Medus , 5 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 6 vienetai
  • Miltai , 7 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai , 10 gramų
  • Romas , 2 valgomieji šaukštai
Glajui:
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 4 valgomieji šaukštai
  • Kakava , 3 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 30 gramų
Papuošimui:
  • Migdolai , 40 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Bananus sutrinti.

  2. Šokoladą ir sviestą ištirpinti.

  3. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius išmaišyti su cukrumi, medumi ir romu. Baltymus išplakti su žiupsneliu druskos arba šlakeliu šalto vandens iki putų.

  4. Į kiaušinių trynius įmaišyti sviestą, šokoladą, bananus. Suberti miltus, kepimo miltelius. Ir galiausiai įmaišyti baltymus.

  5. Gautą tešlą supilti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.

  6. Kepti iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 40 min.

  7. Pyrago viršų papuošiau smulkintais migdolais ir glajumi. Glajus: ištirpinau sviestą keptuvėje, subėriau kakavą, supyliau grietinėlę ir cukrų. Kaitinau, nuolat maišant, 3-4 min.

Receptą atsiuntė Rūta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pjaustyti rokforo sūrį bus lengviau, jei peilį suvilgysite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Purūs keksiukai Lašišos suktinukai Keksas su žaliųjų citrinų glajumi Naminė pica Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!