Greita paieška
Receptai
Draugai

Meduoliniai keksiukai su spanguolėm

Meduoliniai keksiukai su spanguolėm
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Keksai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Margarinas, (kepinių) , 200 gramų
  • Cukrus , 150 gramų
  • Kiaušinai , 2 vienetai
  • Miltai , 200 gramų
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Meduolių prieksoniai , 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo , 100 gramų
  • Spanguolės, (džiovintos) , 150 gramų
  • Brendis , 40 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Spanguoles užpilti brendžiu ir palikti pastovėti.

  2. Margariną išplakti su cukrumi iki purios masės, įmušti kiaušinius.

  3. Suberti miltus, spanguoles su brendžiu ir prieskonius (cinamonas, gvazdikėliai, imbieras). Vandenį užvirinti ir supilti į tešlą, viską gerai išmaišyti.

  4. Masę supilti į keksiukų formeles, dėti į orkaitę, kepti 25 - 30 minučių, iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Receptą atsiuntė Irvyda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Ridikėlių salotos įgaus pikantišką skonį, jei jas apibarstysite smulkintais graikiniais riešutais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių mišrainė su obuoliais Maltos vištienos Kijevo kotletai Burokėlių salotos Burokėlių mišrainė su majonezu Vištienos širdelių guliašas Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!