Greita paieška
Receptai
Draugai

Meksikietiškas karštas šokoladas

Meksikietiškas karštas šokoladas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Pienas , 1,5 litro
  • Cukrus , 4 valgomieji šaukštai
  • Kartusis šokoladas , 100 gramų
  • Maltas cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Vanilė , 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Dideliame inde sumaišykite puodelį pieno, cukrų, šokoladą ir cinamoną. Virkite virš vidutinės - mažos ugnies, kol ištirps šokoladas. Po truputį supilkite likusį pieną. Virkite maišydami, kol pienas bus karštas, beveik verdantis. Neužvirkite.

  2. Po truputį supilkite puodelį karšto pieno mišinio į išplaktus kiaušinius, tada supilkite gautą mišinį atgal į indą. Maišydami virkite virš mažos ugnies 2 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir įmaišykite vanilę. Suplakite mikseriu iki putų.

  3. Supilkite karštą šokoladą į puodelius ir papuoškite plakta grietinėle.

Komentarai1
Saulė

Labai gardu :)))

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žalios ropės bus mažiau kartokos, jei prieš vartojimą jas apipilsite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Mielinė plonapadės picos tešla KUKURŪZŲ KOŠĖ SU BANANAIS Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Cukinija žiemai "Donecko" Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!