Greita paieška
Receptai
Draugai

Meksikietiškas kiaulienos kepsnys

Meksikietiškas kiaulienos kepsnys
Rekomenduojame:
Įvertino 8 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Kiauliena, liesa , 1 kilogramas
  • Kakavos milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Kmynai, trinti , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Raudonieji pipirai
  • Juodieji pipirai
  • Raudonėliai, džiovinti
  • Medus, skystas , 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsytę supjaustykite piršto storumo gabalais, sudėkite į keptuvą ir apie pusvalandį (kepkite iš anksto įkaitintoje orkaitėje 200 °C laipsnių temperatūroje). Į dubenėlį įpilkite 250 ml vandens, plakdami suberkite miltus, kakavą, kmynus, pipirus, raudonėlius, druską ir medų. Plakite, kol masė pasidarys vientisa.

  2. Į dubenėlį įpilkite 250 ml vandens, plakdami suberkite miltus, kakavą, kmynus, pipirus, raudonėlius, druską ir medų. Plakite, kol masė pasidarys vientisa. Tada supilkite ant mėsos. Vėl kiškite mėsą į orkaitę ir kepkite dar apie 30 minučių, kad padažo gerokai sumažėtų, o mėsa būtų visiškai iškepusi ir minkšta.

  3. Kepsniukus ištraukite ir sudėkite į lėkštę. Keptuvėje į likusį padažą įmaišykite grietinėlę. Ttruputį pavirinkite ant labai mažos ugnies ir supilkite ant mėsos. Papuoškite citrinos griežinėliais ir petražolės šakelėmis. Prie kepsniukų tinka ryžiai ar balta duona, skanu ir su bulvėm.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žali pomidorai greičiau prinoks, jei juos sudėsite į dėžę kartu su prinokusiu obuoliu ir uždengsite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Lengvi, greiti ir skanūs lietiniai Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Česnakinis padažas kebabams zuikis su juoda duona ir kmynais Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!