Greita paieška
Receptai
Draugai
Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
Kategorijos:
Karšti užkandžiai, Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Kiaulienos šoninė, supjaustyta kubeliais , 50 gramų
- Svogūnai, supjaustyti kubeliais , 50 gramų
- Kiaušiniai, putpelių , 20 vienetų
- SANTA MARIA CHIPOTLE aitriosios paprikos , 1 valgomasis šaukštas
- Konservuotos pupelės, nuvarvintos , 120 gramų
- SANTA MARIA TACO padažas , 200 mililitrų
- SANTA MARIA NACHO kukurūzų traškučiai , 100 gramų
- Aliejus , 4 valgomieji šaukštai
- SANTA MARIA juodieji pipirai, grūsti
- Laiškinis česnakas
Gaminimo instrukcija:
Apskrudinkite šoninės gabalėlius, sudėkite svogūnus ir kepkite, kol švelniai paruduos. Įberkite pupeles, aitriąsias paprikas ir pakaitinkite porą minučių, tada viską sutrinkite, kol gausite vientisą ir švelnią košelę.
Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
Pakepkite putpelės kiaušinius iš vienos pusės.
Patiekdami ant traškučių užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą pupelių košelės, po 2 arbatinius šaukštelius TACO padažo, uždėkite 1 kiaušinį, smulkintų laiškinių česnakų ir apibarstykite juodaisiais pipirais.
PATARIMAS! Pabandykite ir su aitriųjų paprikų milteliais!
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Pyragas bus puresnis, jei prieš kišdamos į orkaitę, paliksite jį pastovėti ir pakilti 15 -20 min.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!