Greita paieška
Receptai
Draugai

Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS

Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaulienos šoninė, supjaustyta kubeliais , 50 gramų
  • Svogūnai, supjaustyti kubeliais , 50 gramų
  • Kiaušiniai, putpelių , 20 vienetų
  • SANTA MARIA CHIPOTLE aitriosios paprikos , 1 valgomasis šaukštas
  • Konservuotos pupelės, nuvarvintos , 120 gramų
  • SANTA MARIA TACO padažas , 200 mililitrų
  • SANTA MARIA NACHO kukurūzų traškučiai , 100 gramų
  • Aliejus , 4 valgomieji šaukštai
  • SANTA MARIA juodieji pipirai, grūsti
  • Laiškinis česnakas
Gaminimo instrukcija:
  1. Apskrudinkite šoninės gabalėlius, sudėkite svogūnus ir kepkite, kol švelniai paruduos. Įberkite pupeles, aitriąsias paprikas ir pakaitinkite porą minučių, tada viską sutrinkite, kol gausite vientisą ir švelnią košelę.

  2. Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

  3. Pakepkite putpelės kiaušinius iš vienos pusės.

  4. Patiekdami ant traškučių užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą pupelių košelės, po 2 arbatinius šaukštelius TACO padažo, uždėkite 1 kiaušinį, smulkintų laiškinių česnakų ir apibarstykite juodaisiais pipirais.

    PATARIMAS! Pabandykite ir su aitriųjų paprikų milteliais!

Santa Maria
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Keksas gausis gražiai gelsvos spalvos, jei trynį su trupučiu druskos ištrinsite iš vakaro ir paliksite iki ryto šaltai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta lydeka su pikantišku daržovių padažu Dešrelės su bulvėmis GRIETINĖLĖJE TROŠKINTA LYDEKA Bulvės keptos folijoje Šparaginių pupelių sriuba Cukinijų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!