Greita paieška
Receptai
Draugai

Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS

Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaulienos šoninė, supjaustyta kubeliais , 50 gramų
  • Svogūnai, supjaustyti kubeliais , 50 gramų
  • Kiaušiniai, putpelių , 20 vienetų
  • SANTA MARIA CHIPOTLE aitriosios paprikos , 1 valgomasis šaukštas
  • Konservuotos pupelės, nuvarvintos , 120 gramų
  • SANTA MARIA TACO padažas , 200 mililitrų
  • SANTA MARIA NACHO kukurūzų traškučiai , 100 gramų
  • Aliejus , 4 valgomieji šaukštai
  • SANTA MARIA juodieji pipirai, grūsti
  • Laiškinis česnakas
Gaminimo instrukcija:
  1. Apskrudinkite šoninės gabalėlius, sudėkite svogūnus ir kepkite, kol švelniai paruduos. Įberkite pupeles, aitriąsias paprikas ir pakaitinkite porą minučių, tada viską sutrinkite, kol gausite vientisą ir švelnią košelę.

  2. Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

  3. Pakepkite putpelės kiaušinius iš vienos pusės.

  4. Patiekdami ant traškučių užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą pupelių košelės, po 2 arbatinius šaukštelius TACO padažo, uždėkite 1 kiaušinį, smulkintų laiškinių česnakų ir apibarstykite juodaisiais pipirais.

    PATARIMAS! Pabandykite ir su aitriųjų paprikų milteliais!

Santa Maria
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pyragas bus puresnis, jei prieš kišdamos į orkaitę, paliksite jį pastovėti ir pakilti 15 -20 min.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Skanios salotos su kumpiu Marinuota strimele Orkaitėje troškinti balandėliai Burokėlių salotos Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!