Greita paieška
Receptai
Draugai

Melionų punšas

Melionų punšas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Žalioji arbata , 2 litrai
  • Vynas, baltas , 700 mililitrų
  • Cukrus , 100 mililitrų
  • Melionai , 2 vienetai
  • Citrina, žalia , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Išspaudžiame žaliąją citriną. Nulupame melionus, išimame sėklas ir supjaustome.

  2. Citrinos sultis, pjaustytus melionus, šaltą arbatą, cukranendrių cukrų ir putojantį vyną gerai išmaišome. Patiekiame su ledukais.

Receptą atsiuntė Renata
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pyragėliai ir spurgos sugers mažiau riebalų, jei į tešlą įpilsite šaukštą spirito.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pievagrybių padažas Čenakai Virti briuselio kopūstai su sviestu Virtų bulvių cepelinai su mėsa Žemaičių blynai su faršu Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!