Greita paieška
Receptai
Draugai

Menkė su imbieru, soja ir svogūnų laiškais

Menkė su imbieru, soja ir svogūnų laiškais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Gaminimo instrukcija:
  1. 1 VŠ smulkiai sukapoto šviežio imbiero,
    4 svogūnų laiškai (susmulkinti),
    1 skiltelė supjaustyto česnako,
    2 menkės filė gabalai,
    Saujelė sukapotų kalendros lapelių,
    2 VŠ sojų padažo light (dėjau kokį turėjau ir nesukau galvos ),
    Žiupsnelis cukraus,
    2 VŠ vandens,
    1 VŠ sezamų aliejaus (neturėjau, tai ėmiau sėmenų aliejų).

  2. Pasiruošti du folijos lakštus, į kuriuos tilptų žuvies gabalai.
    Sumaišyti svogūnų laiškus, česnaką ir imbierą iš šią masę suberti ant folijos (po pusę kiekio ant kiekvienos). Ant viršaus uždėti žuvį ir apibarstyti ją kalendra. Soją, vandenį, aliejų ir cukrų sumaišyti ir užpilti ant žuvies. Viską sandariai užvynioti ir kepti apie 10-12 min. 240 ºC orkaitėje. Tiekti toje pačioje folijoje uždėjus citrinos griežinėlį.
    Aš valgiau su bulvėmis ir šviežių daržovių salotomis.

    Patiekalas genialiai paprastas, bet labai skanus ir lengvas. Idealiai tinka vakarienei. mirksiukas.gif

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Žuvienė iš upėtakio Sluoksniuotos tuno salotos Naminė pica Skruzdėlynas su kondensuotu pienu Vištienos kepsniukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!