Greita paieška
Receptai
Draugai

Menkė troškinta su vynuogėmis

Menkė troškinta su vynuogėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Menkė , 500 gramų
  • Grietinėlė , 300 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Vynuogės , 200 gramų
  • Aliejus , 100 mililitrų
  • karis , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną supjaustykite kubeliais.

  2. Žuvis pjaustykite šiaudeliais ir kartu su svogūnais apkepkite aliejuje.

  3. Pilkite grietinę , berkite vegetą , pipirus ,karį. Vėliau sudėkite pusiau perpjautas vynuoges be kauliukų.

  4. Tiekite su virtais ryžiais. Žuvis galima apibarstyti keptomis saulėgrąžomis .

Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinių baltymus greičiau išplaksite ir jie bus puresni, jei į juos įbersite žiupsnelį druskos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Miltiniai blynai Sūrio padažas makaronams Keksiukai su spanguolėmis Pieno ir ledų kokteilis Šparaginių pupelių sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!