Greita paieška
Receptai
Draugai

Menkė troškinta su vynuogėmis

Menkė troškinta su vynuogėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Menkė , 500 gramų
  • Grietinėlė , 300 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Vynuogės , 200 gramų
  • Aliejus , 100 mililitrų
  • karis , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną supjaustykite kubeliais.

  2. Žuvis pjaustykite šiaudeliais ir kartu su svogūnais apkepkite aliejuje.

  3. Pilkite grietinę , berkite vegetą , pipirus ,karį. Vėliau sudėkite pusiau perpjautas vynuoges be kauliukų.

  4. Tiekite su virtais ryžiais. Žuvis galima apibarstyti keptomis saulėgrąžomis .

Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutarkuotos bulvės nepajuos, jei įpilsite truputį pieno, įdėsite varškės arba citrinos rūgštelės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Raugintų kopūstų sriuba Burokėlių salotos Želė tortas „Vasarėlė“ Mėsos troškinys su daržovėmis Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!