Greita paieška
Receptai
Draugai
Menkė troškinta su vynuogėmis
Kategorijos:
Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Menkė , 500 gramų
- Grietinėlė , 300 gramų
- Svogūnas , 1 vienetas
- Vynuogės , 200 gramų
- Aliejus , 100 mililitrų
- karis , 1 žiupsnelis
- Druska , 1 žiupsnelis
- Pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Svogūną supjaustykite kubeliais.
Žuvis pjaustykite šiaudeliais ir kartu su svogūnais apkepkite aliejuje.
Pilkite grietinę , berkite vegetą , pipirus ,karį. Vėliau sudėkite pusiau perpjautas vynuoges be kauliukų.
Tiekite su virtais ryžiais. Žuvis galima apibarstyti keptomis saulėgrąžomis .
Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Sutarkuotos bulvės nepajuos, jei įpilsite truputį pieno, įdėsite varškės arba citrinos rūgštelės.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!